Ποιοι είμαστε

Καρύδης Χρήστος

Καρύδης Χρήστος

Συγγραφέας / Δημιουργός

Ο Χρήστος είναι απόφοιτος ιδιωτικού ΙΕΚ πληροφορικής και εργάζεται ως τεχνικός υπολογιστών. Η συμμετοχή του στο TricksforGreeks αφορά κυρίως την συγγραφή άρθρων, δημιουργία γραφικών, την παραμετροποίηση και βελτιστοποίηση της εμφάνισης και λειτουργίας της σελίδας.

Σαββανής Σπύρος

Σαββανής Σπύρος

Τεχνική Υποστήριξη / System Administrator

Ο Σπύρος είναι απόφοιτος του τμήματος "Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων" του ΤΕΙ Πειραιά και εργάζεται ως System Administrator. Η συμμετοχή του στο TricksforGreeks αφορά την άμεση υποστήριξη και επίλυση προβλημάτων σχετικά με την φιλοξενία και την λειτουργία της σελίδας.

Λίγα λόγια για το Blog

Το TricksforGreeks.com δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τους μέσους ή αρχάριους χρήστες ηλεκτρονικού υπολογιστή να ξεπεράσουν όσες δυσκολίες ή προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζουν στον περίπλοκο κόσμο της τεχνολογίας.

Παράλληλα στο blog μας θα βρείτε ειδήσεις, έρευνες, συγκρίσεις, κολπάκια, οδηγούς και σχόλια για διάφορα προϊόντα ή σελίδες που απασχολούν κατά καιρούς την δημοσιότητα. Θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε με όποιο πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζετε, και μην διστάσετε να γράψετε σε σχόλιο τις απορίες ή ερωτήσεις σας.  

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια. TricksforGreeks, 2012-2017