Οι διαφημίσεις του Skype γίνονται ολοένα και περισσότερες. Στις τελευταίες εκδόσεις εμφανίζονται διαφημιστικά πλαίσια στο αρχικό παράθυρο του Skype, στα παράθυρα συνομιλιών αλλά ακόμη και κατά την διάρκεια των κλήσεων. Αν πιστεύετε ότι αυτό είναι ενοχλητικό, δείτε παρακάτω πως σε μερικά απλά βήματα μπορείτε να απενεργοποιήσετε όλες τις διαφημίσεις χωρίς να έχετε κανένα πρόβλημα στις υπόλοιπες λειτουργίες της εφαρμογής.

Περιγραφή

Το μόνο που θα κάνουμε στον παρακάτω οδηγό είναι να μπλοκάρουμε τον υπολογιστή μας από το να μπορεί να συνδεθεί στην σελίδα από την οποία το Skype μεταδίδει τις διαφημίσεις.  Δεν θα χρειαστείτε κάποια επιπλέον εφαρμογή καθώς όλα θα γίνουν από τις ρυθμίσεις ίντερνετ του υπολογιστή μας.

Βήμα 1

Ανοίγουμε την έναρξη και κάνουμε αναζήτηση για”Επιλογές Internet“.

anazitisi

Βήμα 2

Στην συνέχεια πάμε στην καρτέλα “Ασφάλεια“, επιλέγουμε “Ελεγχόμενες τοποθεσίες“, και στην συνέχεια πατάμε το κουμπί “Τοποθεσίες

internet_options

Βήμα 3

Εδώ γράφουμε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://apps.skype.com

add_skype_link

Στην συνέχεια “Προσθήκη” και “Κλείσιμο

Είμαστε έτοιμοι.

Ίσως χρειαστεί να κλείσετε και να ανοίξετε ξανά το skype για να εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις.

 Παρατήρηση: Κόβοντας τις διαφημίσεις παράλληλα μπλοκάρουμε και το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του skype. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό καθώς το περιεχόμενο αυτής της καρτέλας προέρχεται από τον ίδιο σύνδεσμο. Αν σας φαινόταν χρήσιμη αυτή η λειτουργία καλύτερα μην προχωρήσετε στο μπλοκάρισμα των διαφημίσεων.