Μία από τις πιο δυσάρεστες στιγμές για έναν κάτοχο iPhone είναι αυτή που έπειτα από κάποιο πέσιμο αντικρύζει την οθόνη του σπασμένη. Τώρα ένα νέο screen protector της εταιρείας BUFF Labs υπόσχεται προστασία στο iPhone από κάθε γρατζουνιά, χτύπημα ή πέσιμο ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.Χάρη στα τέσσερα στρώματα που το αποτελούν, το προστατευτικό φιλμ απορροφά τους κραδασμούς και τους απλώνει ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια της οθόνης αποτρέποντας τη μεταφορά όλης της επιβάρυνσης σε ένα μικρό σημείο της.

Επιπλέον, σύμφωνα με την εταιρεία το νέο screen protector εξαφανίζει μέσα σε 24-48 ώρες όλες τις ανεπιθύμητες φουσκάλες που εμφανίζονται κατά την τοποθέτηση του. Το BUFF διατίθεται online (προς το παρόν δε γνωρίζουμε πού) στην τιμή των $20-$30.Στα παρακάτω video δείτε πώς η μαγική ζελατίνα σώζει την οθόνη του iPhone από το σπάσιμο αμύγδαλου με σφυρί πάνω στην επιφάνεια της και άλλα χτυπήματα:

Δείτε και την επίσημη διαφήμιση εδώ

Πηγή: iPhoneHellas

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠως να διαγράψετε οριστικά το Facebook
Επόμενο άρθροΜερικές πρωτότυπες ιδέες για το Timeline σας στο Facebook
Ονομάζομαι Χρήστος, και ασχολούμαι με την πληροφορική για πάνω από 10 χρόνια. Το TricksforGreeks.com το δημιούργησα για να βοηθήσω όσους αρχάριους χρήστες έχουν ανάγκη, σε θέματα σχετικά με την πληροφορική και την τεχνολογία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του live chat της σελίδας ή των κοινωνικών δικτύων που υπάρχουν στο επάνω μέρος αυτού του παραθύρου.