Κατά καιρούς πολλοί είναι οι χρήστες του Facebook που αποφάσισαν ότι δεν το χρειάζονται άλλο, και θέλουν οριστικά να το διαγράψουν. Το Facebook όμως, μέχρι πρόσφατα δεν σου έδινε την δυνατότητα να κάνεις κάτι τέτοιο, αλλά υπήρχε μόνο η δυνατότητα απενεργοποίησης του λογαριασμού.

 
Πλέον αυτή η δυνατότητα υπάρχει, μέσω του παρακάτω συνδέσμου.
 
Να τονίσουμε λοιπόν και εμείς, όπως λέει και το ίδιο το facebook αφού πατήσετε το link, ότι αυτή η διαδικασία είναι μη ανατρέψιμη, και θα διαγράψει οριστικά τον λογαριασμό σας και τις πληροφορίες σας, χωρίς καμία δυνατότητα ανάκτησης τους. 
 
Σκεφτείτε το καλά λοιπόν πριν πατήσετε το κουμπί “Διαγραφή του λογαριασμού μου“.
 
Σε περίπτωση που το μετανιώσατε και απλά θέλετε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας για κάποιο χρονικό διάστημα, πατήστε στο παρακάτω link.
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο10 σημαντικά tips που πρέπει να ξέρετε για τον υπολογιστή σας
Επόμενο άρθροΗ πιο ανθεκτική ζελατίνα για iPhone
Ονομάζομαι Χρήστος, και ασχολούμαι με την πληροφορική για πάνω από 10 χρόνια. Το TricksforGreeks.com το δημιούργησα για να βοηθήσω όσους αρχάριους χρήστες έχουν ανάγκη, σε θέματα σχετικά με την πληροφορική και την τεχνολογία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του live chat της σελίδας ή των κοινωνικών δικτύων που υπάρχουν στο επάνω μέρος αυτού του παραθύρου.