Σχετικά

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

tricks_for_greeks_logo_

Το TricksforGreeks.com λειτουργεί με αποκλειστικό σκοπό να βοηθήσει αφιλοκερδώς όσους περισσότερους χρήστες χρειάζονται βοήθεια στην καθημερινή τους επαφή με τον κόσμο της τεχνολογίας. Δημιουργήθηκε το 2012 σε blogspot, και στην συνέχεια σαν ανεξάρτητη σελίδα σε WordPress. 

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα και ευχαριστήρια σχόλια, και αυτό πραγματικά βοηθάει όλο και περισσότερο το έργο μας. Όλα μας τα άρθρα και οι εικόνες δημιουργούνται από το μηδέν, με προσπάθεια να γίνονται όσο πιο απλά και κατανοητά μπορούν να γίνουν.

Η συγγραφή των άρθρων, η δημιουργία των εικόνων, καθώς και η συντήρηση και εξέλιξη της σελίδας γίνονται αποκλειστικά από τον δημιουργό του. Για αυτόν τον λόγο η συχνότητα των άρθρων είναι περιορισμένη, ιδιαίτερα σε περιόδους αυξημένων υποχρεώσεων.

Αν πιστεύετε πως μπορείτε να συμβάλλετε στα έξοδα συντήρησης της σελίδας, οποιαδήποτε δωρεά θα ήταν πολύ ευχάριστη για εμάς, καθώς το TricksforGreeks.om δεν χρηματοδοτείται από κανέναν, και δεν επιφέρει καθόλου έσοδα.

[su_button url=”https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=MS3558VBX6TZC” target=”blank” style=”stroked” background=”#ff9228″ size=”4″ center=”yes” radius=”round” icon=”icon: money” desc=”Κάντε μια δωρεά στην σελίδα μας”]Δωρεά μέσω PayPal[/su_button]

Για οποιαδήποτε απορία, αίτημα ή ακόμη και για να γίνετε Guest Author στην σελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας “Επικοινωνία” ή στο email admin@tricksforgreeks.com

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την αγάπη σας, και ελπίζω να συνεχίζουμε να προσφέρουμε εύκολες και απλές λύσεις σε όσους το έχουν ανάγκη.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_button title=”Επιστροφή στην αρχική” target=”_self” color=”btn-primary” icon=”none” size=”btn-large” href=”http://www.tricksforgreeks.com/”][/vc_column][/vc_row]