facebook
Now Reading
Πως να διαγράψετε οριστικά όλα τα μηνύματα σας στο Facebook
0

Πως να διαγράψετε οριστικά όλα τα μηνύματα σας στο Facebook

by Chris Karidis22 March, 2012

Γνωρίζουμε ότι το facebook από μόνο του αποθηκεύει όλες μας τις συνομιλίες, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποτρέψουμε. Μας δίνεται όμως η δυνατότητα να διαγράψουμε ένα μέρος της συνομιλίας μας με κάποιο άτομο ή ολόκληρη την συνομιλία, κάτι που είναι χρονοβόρο όταν έχουμε να διαγράψουμε μεγάλο αριθμό συνομιλιών. 
Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε έναν εύκολο τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τις διαγράψετε με μεγάλη ευκολία από την κεντρική σελίδα των μηνυμάτων, χωρίς να χρειάζεται να τις ανοίγετε μία προς μία.

Η διαδικασία απευθύνεται σε χρήστες Chrome και Firefox και είναι σχεδόν ίδια, με την μόνη διαφορά που οι χρήστες Firefox θα χρειαστεί να εγκαταστήσουν την επέκταση Greasemonkey που μπορούν να την κατεβάσουν από εδώ


1. Εγκαταστήστε στον browser σας το script που θα βρείτε εδώ.

2. Για τους χρήστες Chrome: Ελέγξτε αν το script είναι ενεργοποιημένο. Αυτό θα το δείτε πηγαίνοντας Εργαλεία > Επιλογές > Επεκτάσεις. Στην συνέχεια βρείτε το script και πατήστε το μικρό βελάκι στα αριστερά για να εμφανιστούν οι επιπλέον επιλογές, και βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένες όπως στην παρακάτω εικόνα

2. Κάντε επανεκκίνηση του browser σας 
 
Μόλις μπείτε στην σελίδα του Facebook λογικά θα ερωτηθείτε για να γίνει εκτέλεση του script. επιλέξτε “Φόρτωση ούτως ή άλλως”



Στην συνέχεια μεταβείτε στα μηνύματα σας στο Facebook, και θα δείτε ότι εκεί που βρίσκεται το “x” που αρχειοθετεί τα μηνύματα σας, υπάρχει πλέον ένα άλλο κουμπί με ένα “D”, το οποίο διαγράφει οριστικά την συνομιλία με το άτομο που έχετε επιλέξει. 




Comments

comments

About The Author
Chris Karidis
Ονομάζομαι Χρήστος, και ασχολούμαι με την πληροφορική για πάνω από 10 χρόνια. Το TricksforGreeks.com το δημιούργησα για να βοηθήσω όσους αρχάριους χρήστες έχουν ανάγκη, σε θέματα σχετικά με την πληροφορική και την τεχνολογία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του live chat της σελίδας ή των κοινωνικών δικτύων που υπάρχουν στο επάνω μέρος αυτού του παραθύρου.