Ερευνα
Now Reading
Η NSA ανησυχεί για την δύναμη των Anonymous
0

Η NSA ανησυχεί για την δύναμη των Anonymous

by Chris Karidis26 February, 2012
Σε όλη την Ελλάδα πλέον έχει γίνει διάσημη η ομάδα από hackers  με την ονομασία Anonymous, ιδιαίτερα μετά την επίθεση τους στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Η δύναμη αυτής της ομάδας όπως όλα δείχνουν είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό.
Ο διευθυντής της NSA (Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας της Αμερικής) οι περιβόητοι “Ανώνυμοι” θα έχουν την δυνατότητα σε λιγότερο από 2 χρόνια, να ¨κόψουν” το ρεύμα σε ένα μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών, μέσο “cyber attack”.
Ο Gen. Keith Alexander, ο διευθυντής, έχει αναφέρει τις ανησυχίες του σε ιδιωτικές συναντήσεις του στον Λευκό Οίκο, και σε άλλες συγκεντρώσεις στις οποίες έχει παρευρεθεί. Αν και ο ίδιος δεν έχει κάνει έως τώρα κάποια επίσημη δημοσίευση σχετικά με αυτό το θέμα, έχει αναφέρει δεκάδες φορές ότι οι “Ανώνυμοι” είναι ικανοί να απενεργοποιήσουν ή και ακόμη να καταστρέψουν ολόκληρα δίκτυα υπολογιστών.
 

Comments

comments

About The Author
Chris Karidis
Ονομάζομαι Χρήστος, και ασχολούμαι με την πληροφορική για πάνω από 10 χρόνια. Το TricksforGreeks.com το δημιούργησα για να βοηθήσω όσους αρχάριους χρήστες έχουν ανάγκη, σε θέματα σχετικά με την πληροφορική και την τεχνολογία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του live chat της σελίδας ή των κοινωνικών δικτύων που υπάρχουν στο επάνω μέρος αυτού του παραθύρου.